Zorg aan mensen met kanker

Hoi, ik ben Andre de Ruijter. Twee jaar geleden ben ik voor de eerste keer meegeweest met de Roparun, wat een hele mooie ervaring is geworden. Vorig jaar weer meegedaan, wederom uit Parijs, ook weer een schitterende run geweest. En dit jaar ga ik er ook weer voor, nu vanuit Hamburg wat weer een nieuwe uitdaging geeft. Mijn functie als camperchauffeur zal ook dit jaar weer zo zijn, wat mij prima bevalt. We gaan er met elkaar weer een mooie run van maken!

Mijn naam is Annelies van Dorp en ik loop in 2017 voor de 3e keer mee. Ik ben de gelukkige moeder van 2 dochters en 2 zoons en een van mijn voornaamste hobby’s is hardlopen. Ik ben lid van atletiekvereniging Gouda.
In 2015 kreeg ik via Randolf en Yvonne de kans om mee te doen met team Steamwork. En die heb ik niet aan mij voorbij laten gaan.
Hardlopen is erg geschikt om te combineren met een goed doel. Het doel van de Roparun spreekt mij enorm aan. Veel mensen worden geconfronteerd met de vreselijk ziekte kanker en ik gun hen van harte een zo optimaal mogelijke zorg.
Met het trainen voor en lopen van de Roparun en mijn inzet voor diverse sponsoracties met de leden van Steamwork wil ik hieraan mijn steentje bijdragen.
Roparun 2017 here we come!

Het is geweldig om samen met vrienden in teamverband mee te doen aan zo'n sportieve uitdaging. Voeg daarbij het feit dat je hele zieke mensen helpt en je kunt niet meer om het feit heen: als je eenmaal door het Ropavirus bent aangestoken, kom je er niet meer vanaf.

Ik ben al zeven keer meegeweest met StoutABCRunners en nu voor het eerst met Steamwork. Helemaal te gek!

Na inmiddels zeven keer deelgenomen te hebben met een aantal onderbrekingen van één of twee jaar mag ik toch wel concluderen dat het Roparun-virus me niet eenvoudig loslaat. Ooit eens enthousiast gemaakt door mijn broer bij een vorig team begonnen als chauffeur en na een aantal jaren zelf het hardlopen ontdekt en als loper meegedaan. Later ook op het allerlaatste moment bij Steamwork in mogen vallen, ook dat voelde als een warm bad. Het team-gevoel, de gezelligheid, samen een sportieve prestatie leveren en natuurlijk zoveel mogelijk inzamelen voor het goede doel. Juist omdat de opbrengst volledig naar de patiënten zelf gaat is het zo mooi en dankbaar om je hiervoor in te mogen zetten. De laatste jaren ook deze nare ziekte van dichtbij meegemaakt, dat zal deze editie waarschijnlijk nog indrukwekkender maken.

Hoi, mijn naam is Bianca. Ik ben getrouwd met Serge en ik ben de trotse moeder van twee mooie dochters, Judith en Naomi. Het is voor mij een kwestie van gevoel in combinatie met het enthousiasme van team Steamwork, waardoor ik de keuze heb gemaakt om me in te zetten voor dit goede doel, de Roparun. De stichting Roparun zet zich in voor zorg aan mensen bij wie de diagnose kanker is vastgesteld. Ik hoop dat wij als team Steamwork dan ook weer veel geld bij elkaar gaan verzamelen door de vele sponsorevenementen en acties die wij als team organiseren. Ik lever hier graag mijn steentje aan bij. Organiseren en regelen is mijn dagelijkse werk en ik vind het fijn om het mensen naar de zin te maken. Het moet dus ook dit jaar weer goed komen met mijn inspanningen voor het team Steamwork!

Mijn naam is Corina Nederlof en ik ben 49 jaar, sinds 2 jaar getrouwd met een fantastische man, moeder van 2 leuke dochters (Tessa van 22 en Kirsten van 18) en oma van het allerliefste jongetje van 3. Ik ben het derde “Nederloffie’ in het team. De afgelopen 3 jaar stond ik op de Coolsingel op mijn broers (en de rest van het team) binnen te halen. Vol bewondering voor de prestatie die al die teams elk jaar weer leveren om op die manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor zo’n mooi doel. En wat een mooi moment is het dan als de teams over de finish komen. Nooit verwacht dat ik nog eens de kans zou krijgen deel uit te maken van dit team. Super om dit jaar de catering voor deze kanjers te mogen verzorgen. Ik ga ervoor!

Ik ben Dick Nederlof, ongeveer 50 jaar en al bijna 25 jaar getrouwd met Agnes. 
Wij zijn de ouders van de 2 leukste kinderen van deze wereld (Chantal 22 en Michel 19). In maart ben ik voorlopig als laatste aan dit enthousiaste team toegevoegd. 
Enkele jaren terug ben ik al eens bezig geweest om samen met wat kennissen een roparunteam op te richten, dat is er toen helaas niet van gekomen. 
Nu krijg ik plotseling toch de kans om 2 van mijn grootste uitdagingen waar te maken. Het lopen van een halve marathon en het belangrijkste natuurlijk het meedoen aan de roparun om zodoende aan klein steentje, laten we hopen dat door alle acties dit een grote steen wordt, bij te dragen aan deze nog steeds ongelijke strijd. 
Dit wordt mijn eerste roparun, maar zeker niet mijn laatste.

 

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd
aan het leven".

Ik ben Hans Emmen, loper van het eerste uur van Team 293 Steamwork. Getrouwd met Marja en heb drie fantastische kids: Yannick, Brian en Rifka.
Dit wordt inmiddels het 6e jaar dat we starten en voor het eerst vanuit Hamburg. Na 5 jaar Parijs is het tijd voor een nieuwe uitdaging. In de afgelopen 5 edities hebben we al ruim €190.000 mogen ophalen voor de Stichting Roparun.

De lat zal dit jaar iets lager liggen dan in TOP-jaar 2016 (€70.025,50), maar nog altijd een mooie uitdaging van €25.000. Dit gaan we doen door heel veel activiteiten: oliebollenverkoop, sponsorlopen, roeimarathon, lotenverkoop en de kilometeractie.

Waarom meedoen?
Naast de sportieve uitdaging geldt natuurlijk het cliché “iedereen kent wel iemand met”. Gelukkig voor mij nog niet in mijn directe omgeving. Maar binnen het team zijn er al teveel familieleden en vrienden weggevallen aan deze ziekte.

Sinds eind 2015 zijn we verbonden aan Hospice Oudewater. Hospice Oudewater heeft in april 2016 haar deuren geopend (zie ook http://hospiceoudewater.nl/). Hiervoor hebben we bij de Stichting Roparun een donatie geregeld van €70.000. Hierdoor komt het motto van de Roparun "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" heel dicht bij het team en kunnen we direct zien waaraan het geld van de Roparun besteed wordt.

Ik ben trots om deel te mogen uitmaken van dit team.

Ik woon in Gouda, getrouwd, twee kinderen, de oudste bijna de deur uit. Ik werk als productiemanager bij de grootste concertpromotor van Nederland. Daarnaast ben ik actief bij AV Gouda in het bestuur en vooral als trainer van de langeafstandslopers. Verder loop ik zelf natuurlijk ook. Na wat blessureleed weer aardig op de weg terug naar de langere afstanden. Het is spannend om zo kort tevoren en met weinig specifieke training in te stappen! De basis is goed genoeg! 

Mijn naam is Irma Slingerland, 28 jaar en ik ben werkzaam als sportfysiotherapeut in Waddinxveen. Zelf vindt ik het heerlijk om actief bezig te zijn. Dit gaat van mountainbiken, hardlopen, voetballen tot aan de triatlon. Verschillende malen ben ik op het laatste moment gevraagd voor de Roparun. Dit kwam echter nooit op het juiste moment. Dit jaar ga ik voor het eerst deelnemen aan de Roparun als fysiotherapeut. Ik kijk uit naar het evenement en hoop dat we zo als team ons steentje kunnen bijdragen.

Hallo allemaal, mijn naam is Jaap de Jager.
Ook in 2017 ga ik de uitdaging weer aan en zal ik voor de 4e keer deelnemen aan de Roparun. Dit jaar is mijn eerste jaar met als vertrekpunt Hamburg. Wat minder heuvels, maar wel de nodige kilometers meer om te fietsen tov. Parijs.
Afgelopen jaar was het de 25e editie van de Roparun en konden wij het fantastische bedrag van €70.000,00 doneren. Laten we er weer een mooie Roparun van maken met een mooi resultaat voor de mensen die het zo hard nodig hebben en verdienen!

Ik ben Janneke Versteeg - de Krijger en ben 31 jaar.
Ik ben een getrouwde, werkende moeder en sport graag.
Ik wil voor de eerste keer mijn bijdrage leveren aan de Roparun door de catering te verzorgen.
Ik ben erg benieuwd naar wat het ons allemaal gaat brengen, maar ben vooral benieuwd hoeveel mensen we ermee kunnen helpen.
Ik wil me dan ook volledig inzetten en hopen op mooie en geslaagde dagen!

Ik ben Jolanda Ehlert en dit jaar doe ik voor de derde keer mee met de Roparun. Ik ben eerder 2x met een ander team mee geweest en nu dit jaar voor het eerst met dit team. Dat wordt een leuke nieuwe uitdaging.
In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als Oncologie fysiotherapeut. Het is ontzettend fijn om ook nog op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren. En dat gaat met dit fantastische team zeker lukken.

Hallo, ik ben Manfred Talle, getrouwd met Jolanda en samen hebben we drie kinderen. Via Serge en Bianca ben ik de afgelopen twee jaar al betrokken geweest bij de 52 km roeimarathon en heb zodoende de Roparun en Steamwork al leren kennen. Dit jaar ben ik gevraagd om teamlid te worden en zo mee te doen aan de Roparun 2017, waarover ik niet hoefde na te denken. Ik hoop een positieve bijdrage te leveren aan het team en hiermee aan de Roparun. Het lijkt me fantastisch om aan de Roparun deel te nemen en met het team hier het komende jaar naar toe te werken. Mogen we hiermee veel mensen, die de diagnose kanker hebben gekregen, helpen.

Delen:

 

Laatste tweets

De opbrengsten

€ 40610 2015
€ 70025 2016
€ 22230 2017
€ 3500 2018
  • € 80000
  • € 70000
  • € 60000
  • € 50000
  • € 40000
  • € 30000
  • € 20000
  • € 10000
  • € 0

Sponsorkliks